Senioren Adoptieplan

Het dierenasiel beschikt over verschillende kattenkamers, waarvan één in het bijzonder: de seniorkamer.

Het dierenasiel beschikt over verschillende kattenkamers, waarvan één in het bijzonder: de seniorkamer. In deze kamer verblijven katten die al op leeftijd zijn. Om het voor deze dieren een beetje gezellig te maken, is deze kamer ingericht als een echte huiskamer. Met bankstellen, vele kussens en mandjes waar ze in weg kunnen kruipen. De katten kunnen ook heerlijk rondsnuffelen in hun eigen kattentuin. Kortom een heleboel lekkere plekjes om te liggen.

Omdat deze katten al oud zijn en vaak speciale verzorging nodig hebben, zijn deze lieve dieren heel moeilijk te plaatsen. Zij zullen dus waarschijnlijk de rest van hun leven bij ons in het asiel wonen. Wij willen hun verblijf bij ons zo comfortabel mogelijk maken. U zult begrijpen dat dit de nodige kosten met zich meedraagt. U kunt daarbij denken aan: jaarlijkse entingen, ontwormen, ontvlooien, speciaal dieetvoer en eventuele medicijnen. Daarom hebben wij het senioren adoptie plan in het leven geroepen omdat ook deze dieren een fijne oude dag verdienen!

Met een bedrag van minimaal 15 euro per kwartaal kunt u een senior kat op afstand adopteren en helpt u mee aan de algemene verzorging die deze dieren zo hard nodig hebben. In ruil voor uw steun ontvangt u van ons:

- Een welkomstbrief en een kennismakingsbrief met foto's van de door u uitgekozen kat/katten 
- 4x per jaar ontvangt u een bericht thuis over hoe het met uw adoptie kat gaat. 
- 1x per jaar een uitnodiging om langs te komen om met uw adoptiedier te komen knuffelen.

 

Wilt u ons helpen om de senior katten een goed verzorgde en mooie oude dag te geven?

Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens:

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Dan ontvangt u van ons geheel vrijblijvend het inschrijfformulier en de overige informatie zo spoedig mogelijk.

Alvast bedankt! 


Dit zijn de bewoners van de Seniorenkamer:

Jiska
Jiska

Petit

Tommy


Meis


Kitkat

Skittles

 

<Terug